L'Ajuntament impulsarà un pla d'actuació per dignificar i fer competitius els polígons industrials de la ciutat

Publicat dimarts 16 de Juny de 2020 11:20
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

L’Ajuntament de Tarragona invertirà aquest any 150 mil euros per millorar el Polígon Riu Clar. L’actuació, que comportarà l’asfaltat del carrer del Coure, forma part d’un pla de millora global per dignificar i fer competitius els polígons industrials tarragonins. A més, juntament amb el Departament de Territori de la Generalitat s’ha acordat l’ampliació de terreny industrial i logístic al Polígon de Riu Clar però també del Centre d’Intercanvi de Mercaderies CIM. El govern municipal assegura que aquestes zones són un potencial econòmic però que tenen carències remarcables que cal solucionar.

El tinent d’alcalde de Territori i portaveu de l’equip de govern, Xavi Puig, ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que també s’actuarà al Polígon Francolí i en la millora dels accessos al Polígon Entrevies.

Segons Puig, la inversió als polígons fa que aquests siguin competitius respecte al d’altres municipis i de retruc, fan més dinàmica la ciutat.

En la mateixa entrevista amb Tarragona Ràdio, Xavier Puig s’ha referit al projecte de la Savinosa. Pensa que pot arrencar enguany però recorda que depèn de la Diputació que ha d’estudiar les esmenes que ha presentat l’Ajuntament de Tarragona. Puig considera que hi ha aspectes a millorar i dona prioritat a l’ús de la ciutadania i a la preservació paisatgística.