L’Ajuntament inicia els tràmits per la reforma i millora del Teatre Auditori del Camp de Mart

Publicat dimarts 10 de Juliol de 2018 13:24
  • Camp de Mart
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per la reforma i millora del Teatre Auditori del Camp de Mart. S’ha fet després de realitzar una sèrie d’informes tècnics que han valorat l’estat de les instal·lacions i han conclòs que no hi ha risc a l’estructura malgrat que sí que s’hauran d’actualitzar i renovar elements però sense aturar l’activitat de l’auditori. El consistori ha iniciat els processos per canviar la carpa en un termini de dos o tres anys. El pressupost és de 600 mil euros.

Els darrers informes sobre l’estat de la carpa indiquen que l’estructura i la fonamentació mostren un bon estat general de conservació i es recomana revisar els canals d’aigua per evitar humitats. L’actual carpa es va instal·lar a l’any 1993 i presenta una resistència suficient per a l’ús que actualment té. No obstant això, s’han iniciat els tràmits per poder canviar-la el més aviat possible. També s’ha estudiat l’estructura horitzontal que no presenta deformacions, així com alguns elements estructurals verticals que s’hauran de reforçar.

La consellera de Patrimoni, Cultura i Festes, Begoña Floria, ha explicat que les instal·lacions estan bé, però que necessiten una posada al dia. Tot destacant que no hi ha risc a l’estructura.

El Cap Tècnic de Cultura, Anton Baixeras, ha explicat que es van estudiar trossos de la carpa, que continua funcionant però que s’ha de canviar.

El consistori va decidir reobrir l’espai del Camp de Mart després de constatar els informes tècnics just abans d’acollir la prova de bàsquet 3x3 als Jocs Mediterranis. El 21 juliol tornarà l’activitat amb el Festival d’Estiu i el concert del Dúo Dinámico.