L’Ajuntament iniciarà els propers dies actuacions de millora a La Floresta

Publicat dijous 16 de Febrer de 2017 13:07
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament iniciarà els propers dies actuacions de millora a La Floresta per dignificar algun dels espais. El primer lloc on s’intervindrà és als parterres de la Rambla, on es posarà terra, s’arreglarà el reg i s’enjardinarà tota aquesta zona per guanyar espai verd. Segons s’informa en un comunicat, també es pavimentaran les places interiors entre els edificis.

Una altra de les millores és la il·luminació. S’arreglaran algunes lluminàries que estan malmeses pel pas del temps i es repassaran tots els punts de llum, amb la qual cosa es millorarà en seguretat.

Per altra banda, es posaran pilones per evitar que aparquin cotxes dins l’espai per a vianants i, en una segona fase es netejarà el descampat que hi ha a tocar de la T-11. Finalment, s’eliminarà l’illa de contenidors soterrats que hi ha al costat del centre escolar.

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martin, es va reunir amb el president de l’Associació de Veïns, Miguel Ángel Cruz, i després d’escoltar les seves demandes va posar fil a l’agulla a totes aquestes actuacions, segons el consistori.