L'ajuntament intentarà activar d'immediat el trasllat de la Biblioteca Provincial a la Tabacalera

Publicat divendres 08 de Febrer de 2019 14:05
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

L'ajuntament de Tarragona ha obert converses amb la Generalitat i l'Estat per activar el trasllat de la Biblioteca Provincial del carrer Gasòmetre a la Tabacalera. Encara que el Pla Funcional de l'antiga fàbrica de tabacs encara no ha finalitzat, el govern municipal ha optat per iniciar els tràmits del canvi d'ubicació del servei de llibres conscient que tota la tramitació és lenta i farragosa.

La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, ha explicat a Tarragona Ràdio que han començat a treballar en la part institucional i administrativa del tema. Abans que acabi el mes de febrer se celebrarà la darrera reunió del jurat que ha de decidir el Pla Funcional de la Tabacalera. Serà aleshores quan arribarà la resolució definitiva.

Begoña Floria ha admès que no està satisfeta amb els terminis i que li hauria agradat que estigués enllestit a l'octubre. Té clar però que el jurat, que és independent, volia fer diferents avaluacions de les propostes per analitzar el tema econòmic, arquitectònic i de continguts.