L'Ajuntament lamenta l'aparició de noves pintades a la muralla

Publicat dimecres 03 de Gener de 2018 12:32
  • Tarragona Ràdio

La Conselleria de Patrimoni lamenta el nou episodi d'incivisme que ha patit a les darreres hores la muralla romana de la ciutat.

Durant la jornada d'aquest dimarts es van localitzar unes pintades, amb inscripcions en anglès, en un carrer interior de la muralla que comunica amb el passeig Torroja. Els fets ja han estat denunciats a la Guàrdia Urbana i ja han començat els tràmits per netejar aquests grafits. El cost aproximat de la intervenció rondarà els 400 euros, informa el consistori.

La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, diu que els "episodis d'incivisme són inadmissibles perquè malmeten l'espai comú. I en el cas concret del Patrimoni, a banda del cost econòmic que suposen netejar-lo, posen en perill restes d’un gran valor arqueològic i que són un dels principals atractius de la ciutat. Tots plegats n’hem de ser conscients i treballar perquè no es repeteixin”. Floria també ha recordat que “com a societat tenim el deure de preservar el patrimoni universal per a generacions futures”.