L'Ajuntament millorarà la visibilitat i els accessos a diferents passos de vianants per reduir els atropellaments

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 14:09
  • Laura Casas
  • Guàrdia Urbana
  • atropellament

L’increment de l’accidentalitat porta l’Ajuntament a millorar la visibilitat i els accessos a diferents passos de vianants. En l’últim any s’han produït dues morts en trama urbana, el conductor d’una motocicleta i un vianant atropellat a la Rambla Francesc Macià. Precisament allà ja s’ha dut a terme algunes actuacions: s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha habilitat una reserva d’espai de cinc metres abans dels passos per millorar la visibilitat dels conductors. Properament també s’instal·laran elements reductors de velocitat. Mesures que arribaran a altres zones de la ciutat com ara la Part Baixa, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau o la Rambla de Ponent.

La situació preocupa als cossos de seguretat, i així ho han deixat palès a la Junta Local d’aquest dimecres. El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, diu que s’actuarà de manera imminent per atacar aquest repunt de l’accidentalitat als carrers de Tarragona.

I és que el nombre de persones atropellades ha pujat un 11%, amb 68 sinistres entre el gener i l’octubre passat. En total, durant els primers deu mesos del 2018 als carrers de la ciutat de Tarragona es van registrar 973 accidents, un 7% més respecte el mateix període de l’any anterior.