L’Ajuntament recuperarà el festival d’estiu i tornarà a programar al Camp de Mart

Publicat divendres 01 de Desembre de 2017 11:53
  • Laura Casas

L’Ajuntament de Tarragona recuperarà el festival d’estiu al 2018, amb un nou enfoc, i tornarà a programar al Camp de Mart. La voluntat del consistori passa per dissenyar una temporada potent durant aquests mesos, unificant les propostes que arribin per part d’altres agents culturals. Aquí s’englobarien iniciatives com el Festival Internacional de Teatre o els concerts i activitats programades a la Tarraco Arena Plaça, entre d’altres. Recordem que aquest 2017, i com aposta de Josep Maria Prats, conseller de Cultura fins el passat octubre, no hi ha hagut festival d’estiu per reforçar el FITT i els espectacles al carrer.

Begoña Floria, ara a les regnes de la conselleria, ha explicat a Tarragona Ràdio que es recuperarà el festival d’estiu però que se li donarà un tomb, amb canvi de nom i també de continguts. El Camp de Mart es posarà a punt, amb millores als accessos, grades i camerinos, i podrà recuperar l’activitat cultural.

Floria celebra que la carpa de l’auditori del Camp de Mart no estigui tan malmesa com es pensava. Segons els tècnics que l’han avaluat, pot durar uns cinc anys més i això els dóna marge per poder actuar amb tranquil·litat.