L’Ajuntament ret homenatge als participants dels Special Games

Publicat dijous 10 de Gener de 2019 20:01
  • Esports
  • Nil Morato


Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut als participants tarragonins dels Special Olympics, pertanyents al Club Esportiu Solc i a la Fundació Estela. Aquests nois i noies van competir als jocs celebrats el passat octubre a Andorra i La Seu d’Urgell i alguns d’ells van aconseguir medalles en els seves respectives competicions. Avui l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, els ha atorgat diplomes a tots els participants. “Vau portar la bandera de Tarragona i em vau fer sentir molt orgullós, a mi i a qualsevol persona de a ciutat, i això us ho agraïm avui amb un diploma però ho podríem fer amb abraçades, petons i amb el que vulgueu perquè avui sou l’alegria de la ciutat i durant molts dies sereu l’alegria de les vostres famílies”, ha comentat l’alcalde tarragoní.

Tots dos clubs han proposat al batlle tarragoní que la ciutat albergui uns futurs Special Olympics, una opció que el mateix alcalde no ha descartat i ha agafava el guant a la proposta.

En l’acte també han assistit Javier Villamayor i Elisa Vedrina per part de l’ajuntament i la presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano, i el representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana.