L’alcalde de Tarragona demana respecte per les institucions catalanes

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 13:26
  • Tarragona Ràdio

L’alcalde de Tarragona demana respecte per les institucions catalanes i exigeix que es freni el deteriorament que pateixen. És per això que demana que es constitueixi en el temps previst la mesa de la cambra i s’investeixi president de la Generalitat.

Ballesteros lamenta que Junts per Catalunya i ERC juguin a ‘despistar la gent’ i no aclareixin si hi haurà un President, diu literalment, ‘per streaming o en plasma’. Un fet que assegura Josep Fèlix Ballesteros desorienta a aquells que esperen que es constitueixi el Parlament.

En declaracions a Tarragona Ràdio, Ballesteros reclama seriositat als representants electes sobiranistes, que es constitueixi el Parlament i que ‘no es facin més invents’.

Ballesteros espera que dimecres vinent es constitueixi la Mesa del Parlament, amb president o presidenta, i que els diputats i diputades escollits el passat 21-D puguin fer la seva feina.

Ballesteros ja va dir que al maig anunciarà si es presenta a la reelecció. Recorda que encara queda un any i mig per a les municipals i que ara toca governar i treballar per les necessitats del dia a dia dels tarragonins i tarragonines.

L’alcalde ha lamentat que altres grups, en referència Ciutadans, hagin utilitzat dependències municipals per fer campanya.

Ballesteros es refereix a la roda de premsa on el portaveu de Ciutadans, Ruben Viñuales, va anunciar que es presentava a les primàries de la formació taronja per aspirar a alcalde.