L'Anella Mediterrània aprova en eficiència energètica

Publicat dimecres 27 de Setembre de 2017 13:13
  • Joan López Soler

L'Anella Mediterrània aprova en eficiència energètica. Aquest dimecres geògrafs especialitzats en ciutats intel·ligents han visitat les instal·lacions del barri de Campclar per fer un seguiment de les intervencions que s'han fet a l'espai amb l'objectiu de millorar-ne l'eficiència energètica. 
Els llums led o els sistemes d'engranatge i aprofitament d'aigua, a través del gran llac i els col·lectors, són algunes de les novetats en aquest espai rehabilitat.
La directora de la Fundació Tarragona Smart City, Begoña Floria, remarca que tota l'obra pública s'ha treballat amb criteris d'eficiència.

El geògraf especialitzat, Pablo Rodríguez, explica les seves impressions durant la visita a l'Anella Mediterrània. Diu que és un bon exemple de ciutat intel·ligent.

Els treballs de les instal·lacions dels Jocs enfilen la seva recta final.

Fins ara 150 persones ja s'han inscrit per visitar els equipaments de l'Anella Mediterrània, en el marc de les visites que organitza el departament de Voluntariat dels Jocs. Ho podran fer a partir del 2 d'octubre quan l'Estadi d'Atletisme tornarà a funcionar i obrirà portes.