L’Anella Mediterrània serà l’epicentre de la 27a mitja marató

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 12:27
  • Esports
  • Nil Morato


Ramón Cuadrat, gerent del Patronat Municipal d'Esports

Elisa Vedrina, regidora d'Esports

La mitja marató de Tarragona canvia el punt de sortida i d’arribada. La darrera edició la meta es trobava a la Part Baixa de la ciutat i enguany, la 27a edició, que se celebrarà el 25 de novembre, sortirà i arribarà a l’Anella Mediterrània. Tot i aquest canvi de meta, el circuit continuarà passant per carrers com la Via Augusta, la Rambla Nova, el passeig marítim i el Moll de Costa entre d’altres. Ramón Cuadrat, gerent del Patronat Municipal d’Esports, explica aquest canvi: «el que hem fet és algutinar-ho tot a l’Anella Mediterrània, la sortida, l’arriba i els serveis també integrats. D’aquesta manera facilitem que el públic i els corredors estiguin en el mateix punt».

Per segon any consecutiu, la mitja marató portarà el nom de Marbel Negueruela, l’antiga regidora d’Esports que va traspassar l’any passat. «Per mi i, crec que por tota la ciutat, és molt important que aquesta iniciativa tingui continuïtat perquè d’aquesta manera la seva figura continua lligada a un dels esdeveniments esportius més nostres i també més seus», explica l’actual regidora d’Esports, Elisa Vedrina.

Enguany esperen arribar entre els 2.000 i 2.500 participants, 150 més que en l’edició anterior. Les inscripcions es podran fer online fins al dia 20 de novembre, tant pel circuit de 21 quilòmetres com pel de 10. Una altra de les novetats d’enguany serà la Fira del Corredor que se celebrarà del 24 al 25 de novembre a l’interior del Palau d’Esports de Catalunya.