L'arribada d'Álvaro Ratón al Nàstic es complica i haurà d'esperar

Publicat divendres 15 de Gener de 2021 10:16
  • Nàstic
  • Joan Mercadé

L'arribada del porter Álvaro Ratón al Nàstic es complica i encara haurà d'esperar. Segons avança el compte de Twitter especialitzat en fitxatges i rumors de Segona B i Tercera, Cazurreando, el Zaragoza hauria aturat la seva cessió al Nàstic i no li permetria sortir del club. Comenta que el jugador i els grana ja havien arribat a un acord. Per aquest motiu, de moment, Ratón no serà porter del Nàstic. 

Tal com comenta Ángel García, responsable del compte de Twitter @Cazurreando_com, la cessió estarà estancada per culpa de la posició dels aragonesos, els quals no el deixarien marxar de l'equip. 

Ratón va ser l'escollit per la direcció esportiva com el porter que arribaria per suplir la baixa de Wilfred. Altres opcions com Manu Herrera o Manu Garcia es van descartar al no arribar amb un acord amb els clubs. L'arribada del porter, tal com va comentar Lluís Fàbregas a la prèvia del partit entre Nàstic i Cornellà, ha de ser imminent i sembla que està costant més del compte. En la mateixa línia, Seligrat passava pel Sempre Nàstic de dimecres i també comentava que el tema del porter era imminent.