L'Associació de Veïns de Sant Salvador demana més intervencions en seguretat, neteja i jardineria

Publicat divendres 20 de Desembre de 2019 13:02
  • Joan Mercadé

L’Associació de Veïns del barri de Sant Salvador demanen treballar en la seguretat, la neteja i la jardineria amb un ull posat en la importància de mantenir la dignificació de la zona d’Interblocs i gaudir d’una millor connexió del barri amb la ciutat de Tarragona. Seguiran amb la línia de treball dels altres anys, amb la reelecció del seu president, Toni Garcia, per tres anys més.

Volen continuar dinamitzant Sant Salvador amb activitats “sense mirar les despeses”. Seguir amb la dinàmica de l’any passat ha de ser el principal objectiu del rescollit president Toni Garcia, que porta 4 anys en el càrrec i s’allargarà 3 més.

Els tres pilars fonamentals de reivindicacions que fan des de l’Associació són un increment de la seguretat, la neteja i la jardineria, i dignificar la zona d’Interblocs.

En el tema de la seguretat estan treballant amb la Guardia Urbana i en breus esperen que doni els seus fruits. En neteja volen que es procedeixi al soterrament dels contenidors de brossa i també demanen una poda general al barri, que es troba envoltat de bosc.

Demanen intervencions en la zona d’Interblocs per dignificar-la, amb la presència de més parcs infantils i zones esportives. Aquest és un projecte en el qual està treballant, igual que en la connexió del barri amb Tarragona i l’increment d’autobusos entre la ciutat i Sant Salvador.