L’atleta del Nàstic Laura Centella ha participat de la concentració de la RFEA

Publicat dimecres 08 de Gener de 2020 07:17
  • Jordi Blanch
  • Esports


Laura Centella

Del 26 al 30 de desembre, Laura Centella va estar convocada per la RFEA a València amb amb el sector del 400 i 4x400 sub 20 i sub 23, juntament amb els millors atletes espanyols d’aquesta modalitat. Aquest és un seguiment que periòdicament fa la federació d’atletisme als atletes amb més projecció i que durant la passada temporada han estat dins l’elit estatal de la seva categoria.

Laura Centella és l’actual campiona d’Espanya de 400 m en pista coberta. Per altra banda, al gener comença oficialment la nova temporada de l’atletisme. A partir d’ara les temporades seran coincidint amb els anys naturals, en aquesta decisió de la IAAF de fa uns mesos i que entra en vigor a tot el món. Centella ha fet una valoració positiva d’aquesta concentració que li ha servit també per anar agafant la forma després de la lesió que va patir en els primers mesos del 2019.

A partir de l'1 de gener del 2020, coincidint amb la nova temporada, els i les atletes de l’escola d’atletisme participen a totes les competicions oficials amb llicència del Club. Cal recordar que en algunes competicions per equips els atletes del Gimnàstic de Tarragona ho seguiran fent a l l’Agrupació Atlètica Catalunya, club associat des de fa més de 20 anys.