L’Atlètic Camp Clar expulsa del club a un jugador per agredir a un altre del Racing Bonavista després del derbi de diumenge

Publicat dilluns 12 de Març de 2018 20:04

At Camp Clar i Racing Bonavista rebutgen la violència arrel de l' agressió del jugador del primer equip, Andres Guillermo Diez , cap a l' amateur de 1er any Adri Hurtado. Va ser aquest diumenge i fora del camp de futbol de Bonavista.  

Els locals havien guanyat en el derbi de ponent 2 a 1. L'acció de violència es va donar una hora després d’acabar el derbi. 

El president del Camp Clar, Pedro Batista, ha demanat disculpes al conjunt veí, s'ha posat en contacte amb el seu homòleg del Racing i diu que el jugador no tornara a vestir mai més la samarreta del conjunt tarragoní. A aquest acord s'hi ha arribat desprès de una reunió de la pròpia junta que l'At Camp Clar va tenir el mateix diumenge desprès de l'acte violent del jugador de l'equip. 

Al Racing Bonavista agraeixen el pas donat pel Camp Clar d'acomiadar al jugador, entén que al ser fora del camp la federació no intervendrà, demanen però justícia i esperen que accions com la de diumenge no es torni a donar mai més. 

Es dóna el cas que Andrés Guillermo Diez ja havia protagonitzat algun altre episodi similar al d’aquesta última jornada i quan justament jugava amb el Racing de Bonavista.