Laura Castel celebra el seu últim ple municipal com a consellera

Publicat divendres 10 de Juliol de 2020 12:14
  • Ajuntament de Tarragona
  • Plenari
  • Andrés Tejedera
  • Joan Mercadé

La fins ara consellera de Turisme, Laura Castel, s’ha acomiadat dels seus companys a l’Ajuntament de Tarragona amb un missatge d’agraïment i honor per haver format part d’un equip de govern que treballa per Tarragona. S’ha mostrat agraïda amb l’alcalde, amb l’equip de govern i amb tots els membres del consistori. La consellera ha fet efectiva la seva marxa després de presentar la renúncia a finals del mes de gener. 

L’alcalde, Pau Ricomà, ha confessat que Castel ha fet una feina excel·lent.

La primera tinenta d’alcalde, Carla Aguilar Cunil, ha agraït el treball que ha fet la consellera sortint i li ha ofert suport per futurs projectes.

La consellera socialista, Sandra Ramos, ha desitjat sort i encerts a Castel. Ha reconegut que han tingut un bon feeling, però creu que marxa en un moment complicat pel turisme.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, ha expressat que Castel ha estat un exemple per tots.

El conseller de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha confessat que ha estat un plaer ser companys tot i la discrepància política.

La consellera de la CUP, Laia Estrada, ha recordat que des de l’1 d’octubre es van crear vincles entre elles.

El conseller del PP, José Luís Martín, ha desitjat sort a Castel però considera que ha estat la consellera que menys s’ha ocupat del seu patronat.

La marxa de Castel ha deixat un concurs pendent del gerent del Patronat que ja està a l’espera de publicació al doc, on els aspirants podran presentar els seus projectes.

Ara, s’haurà de convocar un nou ple extraordinari per fer el nomenament de la nova consellera de Turisme que serà Cinta Pastò.