Laura Roigé és ratificada com a presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona

Publicat dijous 16 de Maig de 2019 18:28
  • Cambra
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Laura Roigé ha estat ratificada com a presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. La seva ha estat l’única candidatura presentada al procés i, per tant, no ha estat necessari dur a terme les votacions. Laura Roigé va accedir al càrrec el desembre del 2017, després de la marxa de l’anterior president, Andreu Suriol.

En aquest nou mandat, Roigé apostarà per l’arribada de creuers a la ciutat i per la declaració de Tarragona com a zona turística. A més, considera que els aparcaments de la ciutat haurien de ser gratuïts els dissabtes a partir de les 4 de la tarda per tal de que la gent vingui a comprar a la ciutat i que després es quedi a sopar. Roigé pensa que el Banc d’Espanya s’hauria de convertir en un nucli comercial per tal de captar més clients al centre.

La presidenta demanarà al nou ajuntament que surti de les eleccions del 26 de maig que doni prioritat als polígons industrials per tal de millorar-los.

Laura Roigé visitarà al nou alcalde després de les eleccions per tal d’unir forces i tractar de treballar conjuntament pel bé de la ciutat. Roigé ha reconegut que la relació amb l’actual alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, hauria de ser més col·laborativa.