Laura Roigé: 'L'administració local ha de donar facilitats als petits empresaris'

Publicat dimarts 12 de Maig de 2020 09:44
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

La Cambra de Comerç de Tarragona demana que les administracions donin facilitats als petits empresaris que estan patint especialment les conseqüències econòmiques del coronavirus.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha explicat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, que els propietaris d’establiments comercials de la ciutat s’han hagut d’adaptar a la reobertura dels seus negocis després de setmanes tancats.

Roigé diu que a la falta d’ingressos que comporta el confinament s’ha afegit ara, la inversió que han hagut de fer en mesures de protecció. La presidenta de la Cambra de Comerç, considera que no és el moment que s’apugin els impostos als petits empresaris. Assegura que hi ha hagut decisions elogiables com la que ha pres l’ajuntament de Tarragona de no cobrar les taxes de terrasses i l’ocupació de la via pública durant l’estat d’alarma.

Demana sensibilització cap a les petites empreses, un dels sectors més castigats per la crisi sanitària. Roigé sol·licita que es tingui cura dels grans motors de l’economia tarragonina: la gran indústria, el turisme i la construcció.

També considera que és el moment d’impulsar projectes urbanístics com el de la Budallera per generar habitatge i pisos de promoció pública.