Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i Emilio Morenatti, a l’Experiència de Periodista

Publicat dilluns 11 de Febrer de 2019 12:16
  • Laura Casas
  • Repsol
  • Col•legi de Periodistes

Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i Emilio Morenatti protagonitzen una nova edició de l’Experiència de Periodista. Organitzada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i patrocinada per Repsol, la iniciativa té per objectiu que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del sector i les vivències personals.

La periodista Laura Rosel, que recentment ha presentat a TV3 el programa Preguntes Freqüents, iniciarà el cicle el dimecres 20 de febrer. La seva serà l’única xerrada que es farà en dimecres perquè les tres restants tindran lloc en dilluns, fins l’11 de març. El darrer en venir a Tarragona serà el fotoperiodista de The Associated Press Emilio Morenatti, amb més de 25 anys de trajectòria i que va estar nominat al Pulitzer. La seva conferència s’ha programat a Casa Canals però la resta es mantindran a l’Antiga Audiència.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Coia Ballesté, explica que han volgut preparar un cicle amb veus diverses dins del camp de la comunicació.

Totes les xerrades seran a les 19h i obertes al públic. D’altra banda, el Col·legi de Periodistes i Repsol han renovat per setè any el conveni de col·laboració que mantenen. Enguany també contempla el manteniment de l’APP aglutinadora de convocatòries de premsa.

Josep Bertran és el cap de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona.

L’aplicació compta ja amb uns 300 usuaris.