LaViaT traurà les botigues al carrer el 4, 5, 6 i 7 de setembre

Publicat dimecres 21 de Agost de 2019 11:54
  • Tere Ortega

La VIA-T portarà les ‘botigues al carrer’ els dies 4, 5, 6 i 7 de setembre, a la plaça Verdaguer, amb activitats per a la canalla.

Serà de dimecres a dissabte en la sisena edició d’una campanya que espera poder comptar amb una quarantena de comerços que exhibiran els darrers productes de temporada a la via pública.

La iniciativa va néixer amb la intenció de fer el remat final de les peces de rebaixes.

Les botigues exposaran els seus estocs fora dels recintes, un cop hagin acabat oficialment les rebaixes. De fet, ‘botigues al carrer’ es fa en dues edicions a l’any coincidint amb el final de la campanya de rebaixes d’estiu i la d’hivern.

La dinamitzadora de la VIA-T, Judit Sentís, ha animat als ciutadans a participar-hi i ha demanat unitat als comerços per impulsar conjuntament iniciatives com la del setembre.

Sentís ha donat detalls de la campanya durant la seva participació a l’espai ‘L’Hora del comerç’ de Tarragona Ràdio.

Fent balanç de les rebaixes d’estiu, ha lamentat el poc marge que els queda als petits comerciants sense una regulació clara pel que fa a les dates d’inici i final.

Explica que tot plegat fa que les grans cadenes apliquin descomptes durant tot l’any.

Amb tot, assegura que la campanya ha anat bé amb turistes francesos i xinesos que s’hi han deixat diners.

A més, recorda que els dies no aptes per anar a la platja han fet venir a la ciutat a comprar a molts visitants que s’allotgen a la Costa Daurada.