L'edifici de l'Antiga Audiència serà l'epicentre de la defensa dels Drets Humans i la interculturalitat a Tarragona

Publicat dilluns 09 de Desembre de 2019 11:25
  • Joan Mercadé

El grup “Regaliz” animarà el debat obert que es desenvoluparà a l’Antiga Audiència amb els Drets Humans com a protagonistes. El grup, format per un colombià, un italià i un català mostra el que es vol aconseguir amb aquest debat: unir diverses cultures per fer un món més divers i cooperatiu amb els llibertats humanes com a pal de paller.

L’acte és una iniciativa de la Taula per la Interculturalitat, un projecte que està creixent i que ara mateix compta amb associacions i persones de més de 21 països del món.

El debat obert el tira endavant la Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona. La seva màxima representant, la consellera Paula Varas, ha explicat al Matí de Tarragona Ràdio els temes que es tractaran en aquesta conversa oberta a tothom.

Sota el lema “Drets Humans a tot arreu” hi participarà una representant d’Aministia Internacional de Tarragona, Francesca Paola Traglia; un membre d’Entrepobles, Gonzal Barrios i la presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Maria Rosa Codines. Cantaran el cantautor Marti Senserrich i el grup “Regaliz”. Format pel colombià, Edwin Alzati, l’italià, Gabriele Motta i el català, Lluís Martí han creat un grup multicultural que agafa diversos estils musicals del món. Participaran en un acte que servirà com a reivindicació del panorama mundial.

El debat, que es fa en el marc del Dia internacional dels Drets Humans, serà obert a tota la ciutadania que ho vulgui. Es farà a l’edifici de l’Antiga Audiència a dos quarts de set de la tarda d’aquest dimarts.