L’empresa tarragonina MammaLab, guanyadora d'un dels Premis Emprèn de la Diputació

Publicat divendres 18 de Desembre de 2020 06:25
  • Tarragona Ràdio
  • Emprenedoria
  • Diputació de Tarragona
  • Tarragona

Els premis impulsen els projectes empresarials nascuts a la demarcació. Amb els guardons es vol fomentar l’esperit emprenedor i la innovació i promoure l’ocupació i l’economia del territori.

MammaLab l’ha aconseguit pel seu servei d’anàlisi de la qualitat de la llet materna. També han estat premiats 15 empreses de la demarcació pels seus projectes en diferents àmbits, com el del turisme, salut, alimentació o disseny.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals, de tot un conjunt d’actuacions la Diputació de Tarragona impulsa, per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori.

Els projectes premiats s’han donat a conèixer en un acte celebrat aquest dijous, que s’ha pogut seguir en directe a través del canal Youtube de la Diputació de Tarragona. L’acte ha comptat amb la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, acompanyada de la diputada de Recursos Humans de la institució, Sílvia Puerto. Els responsables de les iniciatives reconegudes també han format part de l’acte, tot i que enguany ho han hagut de fer de manera telemàtica, a causa de la situació provocada per la pandèmia.

Premiats: Travia, de Riudoms; Food Hunters, de Tarragona; Lupini & Ratini Produccions Siderals, de Flix; Mascatxina Iniciatives, de Deltebre; Alberg rural Lo Molí de Bot; Campmajó Special Bikes, de Perafort; Golby, de Vila-seca; Seo Alive, dels Pallaresos; Clau Restaurants, de Tortosa; Education Trainers, de Tortosa; L’Escamot, de Tarragona, La Masovera, de Riudoms; Estel’art, de Tarragona; EllenKey, de Valls, i Som Aprop App, també de Valls.