L'EMT activa la línia L-73 per les persones de Llevant que treballen en sectors essencials

Publicat dimecres 01 de Abril de 2020 13:17
  • Tarragona Ràdio

Aquest 1 d’abril s’ha posat en marxa la L-73 per les persones de Llevant que treballin en sectors essencials. La freqüència d’aquesta línia fixa, modificada per arribar a la Urbanització de la Mora i al Joan XXIII, és de 45 minuts. L-73 s’afegeix a les L-71 i L-72, que cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i que tenen una freqüència de 25 minuts. D’aquesta manera es vol facilitar el desplaçament de les persones que forçosament han d’anar a treballar i, al mateix temps, garantir la seguretat dels conductors dels autobusos.

Han quedat eliminats els serveis a demanda per tots els barris de la ciutat, excepte per aquells tradicionalment coberts per la L-55 i L-13 (Ferran, Entrepins, L’Escorpí, Pinatell, Molnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urb. Mediterrani).

El servei de bus municipal és gratuït mentre duri l’estat d’alarma per coronavirus. L’Empresa Municipal de Transports ampliarà la caducitat de les targetes que no s’han pogut utilitzar durant aquest període, un cop es restableixi la normalitat.