L'EMT estrena connexió entre Ponent i les platges sense transbord

Publicat dijous 22 de Agost de 2019 21:29
  • Tarragona Ràdio

L’Empresa Municipal de Transports ha estrenat un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu.

El president de l’EMT, Jordi Fortuny, ha explicat que havien detectat aquesta mancança i tenien la demanda dels barris de poder arribar a les platges sense fer transbord. Fortuny ha afegit que s’ha posat en marxa tan aviat com ha estat possible reestructurar el servei. El president de l’EMT considera que és un millora important per tal de facilitar l’accés a les platges amb transport públic. Fortuny ha assegurat que de cara a l’estiu que ve, l’objectiu és ampliar-ho a totes les línies dels barris. Explica que aquest any no ha estat possible a totes perquè la planificació ja estava tancada però que quan es dissenyin els nous horaris de l’estiu vinent es contemplarà.

La nova línia identificada amb la lletra A inicia el servei a les 9 del matí i s’estén fins a les 8 del vespre, coincidint amb l’horari d’afluència a les platges i funciona tots els dies de la setmana fins a finalitzar el servei especial d’estiu.

Els diumenges al matí fins a les 15h, com a conseqüència del mercat de Bonavista, el servei finalitza a Campclar. A partir de les 15h, recupera el recorregut habitual fins a Bonavista.