L'EMT habilita la reivindicada parada del Pont del Diable

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 13:26
  • EMT
  • Tarragona Ràdio

L’Empresa Municipal de Transports ha posat en funcionament la nova parada d’autobús del Pont del Diable. La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la CN-240, a l’entrada del camí d’accés del Pont del Diable i s’ha aprofitat la illeta ja existent d’ordenació dels carrils d’entrada i sortida a l’aqüeducte per obrir un vial exclusiu per als autobusos que hi fan parada.

A més de l’obertura del vial, s’ha pavimentat l’accés a la parada i la illeta, s’hi ha instal·lat una marquesina i s’ha definit un camí d’accés per a vianants adjacent a la calçada que porta a l’aparcament.

La totalitat de les obres s’ha realitzat en terrenys públics i ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros. Segons el president de l’EMT, Jordi Fortuny, amb la posada en funcionament de la nova parada s’ha donat resposta a una reivindicació ciutadana que ve d’anys. Recorda que s’ha millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i s’ha dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona.