Autor: Gimnàstic de Tarragona

Autor: Gimnàstic de Tarragona

L'entrenador del Juvenil A del Nàstic treu pit del futbol base després de l'ascens de cinc jugadors a la Pobla

Publicat dilluns 06 de Juliol de 2020 20:17
  • Joan Mercadé

El tècnic del Juvenil A del Nàstic de Tarragona, Dani Vidal, treu pit del futbol base del club després de l'ascens dels 5 jugadors a la Pobla de Mafumet per continuar amb la formació. L'entrenador ha fet una radiografia dels seus jugadors parlant de les qualitats en les quals destaca cadascun d'ells.

Per Vidal, aquest ascens és un reflex del bon paper que s'està fent des de la base amb la formació de jugadors. Dos dels jugadors han passat per diverses categories del futbol base i, el fet que ara firmin per la Pobla, és un dels èxits més satisfactoris per tots els entrenadors.

Els cinc promocionats són Victor Bastardo, defensa central; Sergio Cáliz, lateral esquerre de Reus; Ricard Robledo, que juga de pivot defensiu; Marc Álvarez, que ocupa la posició de mitjapunta i Zaka, un davanter referència natural d'Olot.

Vidal ha destacat la millor qualitat de cadascun dels jugadors que ell mateix ha entrenat durant l'última temporada. Bastardo és un central agresiu amb una bona sortida de pilota, mentre que Cáliz és un lateral regular i intens. Robledo és un migcentre amb molta qualitat; Zaka un davanter anàrquic que et dona moltes opcions i Álvarez un mitjapunta que pot caure a banda amb capacitat golejadora.

A partir d'ara els cinc jugadors continuaran la seva formació esportiva sota les ordres d'Albert Company, entrenador de la Pobla de Mafumet. Competiran a Tercera Divisió amb el filial grana i estaran cada vegada més a prop de fer el salt al primer equip.