L'EOI no perd l'esperança de recuperar la tercera planta de la Chartreuse

Publicat dilluns 16 de Abril de 2018 12:08
  • Laura Casas

Cinc cursos després del seu trasllat, l’Escola Oficial d’Idiomes no tira la tovallola i segueix reivindicant poder fer ús de la planta superior de la Chartreuse. Recordem que la tercera planta de l’immoble està ocupada per la Delegació Territorial de l’Agència Tributària. Es tracta del pis en què hi havia la biblioteca o la gran sala polivalent, entre d’altres espais que l’EOI tenia previst emprar arran el trasllat a l’antiga fàbrica de licors.

El que havia de ser una mesura temporal s’està començant a perpetuar, i aquesta situació limita el creixement de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona o el fet de poder obrir les instal·lacions a altres entitats. Com a positiu, s’estaria estudiant fer algunes millores a l’edifici annex, tal i com ha avançat a Tarragona Ràdio la directora de l’EOI, Yolanda Scott-Tennent.

La directora de l’EOI explica que amb el canvi d’ubicació, després de més de vint anys a la Rambla Nova, l’oferta pràcticament no ha experimentat canvis i, per tant, tampoc pel que fa al volum d’estudiants. L’anglès segueix sent l’idioma amb més demanda i de cara al curs 2019-2020 es preveu implementar un nou nivell superior, el C2. Pel que fa a tendències, es detecta un repunt dels alumnes que volen cursar francès.

Enguany, l'EOI de Tarragona compleix el seu 30è aniversari.