Francesc León
Director Team Compak

León: 'La Volta a València ha estat una crucifixió'

Publicat dimarts 12 de Setembre de 2017 06:02
  • Tere Ortega

El Team Compak-Club Ciclista Campclar marxa de la Volta a València amb mal gust de boca pels resultats obtinguts i la greu caiguda de Ferran Robert. El jove corredor sub-23 va anar a terra divendres en el descens del segon port d’una dura etapa de muntanya. Robert va patir una doble fractura de l’omòplat que el va obligar a abandonar la volta tot just quan era el ciclista millor posicionat de l’equip tarragoní.

Dissabte en la tercera etapa, els homes del Compak no es van poder col.locar en el grup principal i es van allunyar per sobre dels 5 minuts del líder. A tot plegat, s’hi va afegir la caiguda d’Eduard Rodés que diumenge no completava la darrera de les quatre etapes de la prova valenciana.

El director del Compak-Campclar, Francesc León, ha assegurat que la Volta a València s’havia convertit en un autèntica crucifixió per a l’equip. La duresa de la ronda i les adversitats havien impedit complir amb les aspiracions fixades de situar algú entre els 10 primers de la general.  León admetia que havia estat una Volta molt fluixa per un equip que havia guanyat l’edició de l’any passat amb el ciclista brasiler cedit Nicolas Sessler.

Ara ja toca pensar en diumenge quan es farà a Tarragona la darrera prova de la temporada. León vol que l’equip estigui a l’alçada del Trofeu Santa Tecla i que serveixi per a retre homenatge a la ciutat i al Club Ciclista Campclar que és l’organitzador.

 

Volta a la Garrotxa

 

El Compak-Campclar ha estat present també en la Volta a la Garrotxa. Gerard Armillas s’ha col.locat setè a la general de la cita ciclista que ha arribat a la seva tercera edició.

Armillas ha estat tercer sub-23 i s’ha proclamat guanyador de les metes volants.