L'epidemiologia ambiental centra les XXV Jornades Científiques de Mediterrània

Publicat dimarts 14 de Novembre de 2017 11:27
  • Tarragona Ràdio

Les Jornades Científiques de Mediterrània celebren aquest dijous el seu 25è aniversari parlant sobre epidemiologia ambiental.

Mare Terra Fundació Mediterrània les organitza un any més amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Es duran a terme a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Es tracta d’una edició molt especial perquè l’esdeveniment arriba als 25 anys de vida, tota una fita en els temps que corren.

El curs porta per títol ‘Epidemiologia ambiental al Camp de Tarragona’, ja que aquesta serà la temàtica principal.

Hi prendran part deu ponents, tècnics de la mateixa entitat, de l’Agència de la Salut Pública de Catalunya, de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària –IRTA-, de l’AEQT o del Servei d'Incineració de Residus Urbans. Tots ells parlaran des del seu àmbit de coneixement sobre l’epidemiologia ambiental, disciplina que estudia els efectes de la contaminació sobre la salut de les persones. El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, recorda que fa 30 anys que reclamen un gran estudi d’aquestes característiques al territori.

Les persones que vulguin apuntar-se a les XXV Jornades Científiques poden fer-ho fins aquest dimecres al migdia. El preu del curs és de 25 euros, però és gratuït per a estudiants i persones que estiguin apuntades a l’atur.