Les 4 hores de resistència fan un reconeixement a Josep Maria Busquets

Publicat dimarts 15 de Octubre de 2019 10:23
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

La Penya Motorista Barcelona organitza pel 2 de novembre les 4 hores de resistència de Motos clàssiques al circuit de Calafat, una edició la d'enguany que serà especial per a la família Busquets i en concret pel pare, Josep Maria, que rebrà un reconeixement.

Fa uns dies es va presentar a la ciutat el cartell de la prova on es desvetllava l'anunci pel qual el que va ser motorista de casa nostra tindrà el seu homenatge.

En declaracions a Tarragona Ràdio el mateix Busquets ha parlat de la prova i ha dit que li fa il·lusió que se n'hagin recordat d'ell.

La prova de les 4 hores, que forma part del circuit Català, es disputarà a Calafat, un escenari que coneix bé la família amb més tradició de motos a casa nostra.

De fet, el que a les hores era president del Moto Club Tarragona, recorda que el circuit de l’Ametlla el van inaugurar amb una prova que organitzaven.

Es previst que a través d’invitació els germans Busquets puguin participar a la carrera. Ho farien amb una moto especial, que ja fa uns dies es va presentar a la ciutat, en el cartell de la prova on es desvetllava l'anunci pel qual el que va ser motorista de casa nostra tindrà el seu homenatge.