Minut de silenci per recordar les víctimes de la Covid-19

Publicat dimarts 26 de Maig de 2020 19:16
  • Tarragona Ràdio

Tarragona ha obert aquest dimecres el primer dels deu dies de dol oficial per les víctimes de la Covid-19. S'ha iniciat aquesta mitjanit i es mantindrà fins a les 00.00 del dissabte 6 de juny. Durant aquest període de dol oficial, l’Ajuntament  de Tarragona farà onejar les banderes de tots els edificis municipals i les ubicades a les entrades de la ciutat a mig pal, com a mostra de dol i homenatge a les persones que han estat víctimes de la pandèmia Covid-19.

L’executiu espanyol també ha convocat un minut de silenci a les 12 del migdia arreu de l’Estat com a mostra de dol. En aquest sentit, la corporació municipal l’ha secundat amb separació entre els diferents consellers a la plaça. Així ho hem viscut a Tarragona Ràdio.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha referit als moments durs que ha representat la malaltia per a molta gent. Diu que el millor que es pot fer és no abaixar la guàrdia i actuar amb responsabilitat i sense pressa.

La imatge ha estat diferent a la normalitat dels minuts de silenci quan els regidors formen a les escales d'accés a l'edifici consistorial.