Les carreteres del Camp de Tarragona es cobren la vida de 13 persones aquest 2016

Publicat dijous 30 de Novembre de 2017 12:50
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Les carreteres del Camp de Tarragona han registrat aquest 2017 un total d’onze accidents mortals que s’han cobrat la vida de 13 persones.

Els sinistres han tingut lloc en nou vies diferents. Això fa que no es puguin situar determinats punts negres a la xarxa viària tarragonina.

Les xifres són dolentes tot i que milloren les de l’any passat quan hi va haver 17 accidents mortals. També aleshores, els sinistres es van produir en 14 carreteres diferents.

El cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos al Camp de Tarragona, Antoni Vilafranca, ha recordat a Tarragona Ràdio que l’objectiu és arribar a les zero víctimes a les carreteres .

Vilafranca ha fet especial èmfasi a conduir sense distraccions. Explica que la principal causa dels sinistres són col·lisions frontals per invasió del carril contrari.

En moltes ocasions, el motiu és una distracció al volant que cada vegada més es relaciona amb l’ús del telèfon mòbil.

A partir del dissabte 16 de desembre, els Mossos inicien la campanya de vigilància a les carreteres coincidint amb la proliferació de dinars i sopars d’empresa.

En coordinació amb el Servei Català de Trànsit, reforçaran els controls d´alcoholèmia i drogues amb motiu dels dinars i sopars d'empresa que s´organitzen durant el període nadalenc.