Les carreteres tarragonines s’han cobrat cinc víctimes mortals en el que portem d'estiu

Publicat divendres 11 de Agost de 2017 13:56
  • Tere Ortega

Les carreteres tarragonines s’han cobrat 5 víctimes mortals aquest estiu, entre el 23 de juny i fins a data d’avui. Un dels sinistres més greus va tenir lloc a la C-14 el 23 de juliol. El conductor d’un vehicle i un menor van morir en una topada en aquesta carretera.

En el que portem d’any ja han perdut la vida 14 persones en accidents circulatoris a la demarcació. Són les dades del Servei Català de Trànsit a les portes que s’obri l’operació del pont del 15 d’agost.

Entre aquest divendres i dimarts vinent es preveu un elevat nombre de desplaçaments per vies secundàries i locals especialment en els municipis costaners.

Des de Trànsit, la seva directora, Eugènia Domènec, ha explicat a Tarragona Ràdio que s’han programat diferents mesures especials de trànsit per minimitzar les afectacions circulatòries. Diumenge i dimarts s'anul·larà el carril lent de la C-14 entre Reus i Montblanc

en sentit nord. S’invertirà la prioritat a l’enllaç de la carretera C-14 amb la Nacional-240 a Montblanc.

Ha demanat prudència i precaució en els trajectes curts i per vies secundàries i en els desplaçaments a les platges.

Dissabte al matí, per evitar retencions a la sortida 31 de l’AP-7 en sentit sud, s’invertirà la prioritat de la rotonda amb al N-340 al Vendrell.