Les escoles de música de la Diputació obren el termini de preinscripcions per al curs 2020/2021

Publicat dimarts 07 de Juliol de 2020 09:27
  • Tarragona Ràdio
  • Diputació de Tarragona
  • Escola i Conservatori de Música
  • Tarragona

Les escoles de música de la Diputació de Tarragona obren el període de preinscripcions per al proper curs 2020/2021 a partir d’aquest dimecres. Els tràmits, que es podran realitzar fins al pròxim 15 de juliol, havien quedat aturats per la pandèmia del coronavirus. Les classes s’iniciaran al setembre amb les mesures de prevenció i higiene que s’han establert per garantir un retorn segur a les aules.

Les preinscripcions són per especialitats de Bàsic 1 i 2; i Avançat 1,2 i3, és a dir, per a nens de 7 a 12 anys. El procés s’haurà de realitzar telemàticament a les webs dels centres, mitjançant un formulari específic, o també de manera presencial demanant cita prèvia. Tota la informació sobre els centres d’ensenyament musical es poden trobar a les pàgines web de cada centre o també a www.dipta.cat/estudiarmusica.

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial.