Les festes de Parc Riu Clar i les del Carme del Serrallo arriben aquest cap de setmana

Publicat dijous 11 de Juliol de 2019 10:46
  • Tarragona Ràdio
  • Serrallo
  • Arnau Montreal
  • Parc Riu Clar

Arriba juliol i segueixen les festes majors dels diferents barris de la ciutat. Durant aquest cap de setmana Parc Riuclar, el barri més petit de la ciutat, celebren les seves amb una programació plena d’activitats.

El barri, que compta amb un total de 350 veïns, encetarà la celebració aquest divendres a partir de les sis de la tarda. Més tard aquest mateix dia es realitzarà el pregó, a càrrec del periodista Miquel González a les vuit i finalment l’important Ramirorock, concert de rock on sis bandes novelles se situaran a l’escenari.

El dissabte destaca l’exhibició de dansa urbana a càrrec de Secondhome Studios a tres quarts de deu, i el diumenge, l’últim dia de celebracions, tindrà lloc la fideuada popular a dos quarts de tres de la tarda. Finalment acabarà amb el fi de festes a dos quarts de dotze de la nit.

La secretaria de l’Associació de Veïns Parc Riuclar, Marimar Puerta, ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que un dels actes més especials és la fideuada popular, una oportunitat de tornar a reunir-se amb la gent que estimes.

D’altra banda al barri del Serrallo arriben les festes del Carme, patrona de la mar i pescadors. Comencen aquest divendres a les vuit de la tarda amb el pregó a càrrec dels pescadors Jordi Bondia i Joan Gallard, més tard s’amenitzarà la jornada amb un sopar popular. Aquest dissabte a les sis de la tarda tindrà lloc la jornada castellera amb els Xiquets del Serrallo, els Torraires de Montblanc i els Xiquets de Reus. Més tard aquest mateix dissabte tindrà lloc les havaneres i el sopar popular.

Unes festes del barri del Serrallo que continuaran també dilluns i dimarts, amb la processó marítima del Carme, coneguda per l’entrada de genolls de la verge a l’església.