Les festes de Sant Pere i Sant Pau-Santa Tecla 2019 comencen aquest cap de setmana

Publicat divendres 30 de Agost de 2019 13:01
  • Arnau Montreal
  • Sant Pere i Sant Pau
  • Tarragona Ràdio

L’Associació de Veïns de la Unió de Sant Pere i Sant Pau inicien les seves festes aquest cap de setmana i continuaran fins diumenge de la setmana vinent.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Vilaseca seran els encarregats d’encetar les festes amb una actuació a dos quarts de set de la tarda. Dijous a dos quarts de set de la tarda les festes es reiniciaran amb una festa de l’escuma per als més petits. El pregó de les festes arribarà divendres a les vuit de la nit, un dia ple d’exhibicions de ball durant la tarda. El tercer dia de festes acabarà amb la tretzena edició de la Festa de la Sangria.

Dissabte dia 7 continuen les exhibicions de ball i comencen els actes de germanor, paella solidària a les dos de la tarda i sopar de germanor i revetlla per acabar el dia.

El representant de l’Associació de Veïns de La Unió, José Cosano ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que aquestes festes són molt participatives i una de les activitats estrella són les havaneres.

Diumenge 8 de setembre, últim dia de les festes, els actes comencen ben d’hora amb el torneig d’Escacs de La Unió a dos quarts de deu, posteriorment trobada d’intercanvi de Plaques de Cava i de Puntaires. A dos quarts d’onze comença la ja tradicional Trobada de Gegants de La Unió i a les dotze cercavila dels elements festius. Per acabar amb les festes, festa de l’escuma i disc mòbil.