Les festes del carrer Goya inicien aquest divendres

Publicat dimecres 21 de Agost de 2019 13:20
  • Tarragona Ràdio
  • festes
  • Arnau Montreal

Els veïns del carrer Goya inicien aquest divendres les seves particulars festivitats. Un cap de setmana plena d’activitats on destaquen la presència de concursos, jocs i música.

Divendres a les set de la tarda es dóna el tret de sortida de les jornades festives amb l’actuació de les gimnastes del Nàstic. A dos quarts de vuit s’oficialitzarà aquest inici amb el pregó de les festes per part de l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà. Posteriorment es faran els jocs de taula de l’Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, que seran presents tots els dies de les festes. Per finalitzar amb la primera jornada, sopar de motxilla i cinema a la fresca a les deu de la nit.

El president de l’associació dels veïns del carrer Goya, Toni Villalobos, considera que el sentiment de germanor està molt present a les festes del carrer i que l’ambient que es crea no té preu.

Dissabte segueixen els concursos, en aquest cas de pintat de miniatures i dibuix durant la tarda. Per acabar amb el segon dia de festes, sopar de motxilla i una gran revetlla popular a les onze de la nit.

L’últim dia de les festes, el diumenge, es presenten els concursos més famosos, a dos quarts de dotze el d’hula-hop i posteriorment el de safates de cambrer. A la tarda concurs de muntar el cub de Rubik i a les cinc es lliuraran els premis i trofeus de totes les competicions. A les sis el grup Salsitxo amenitzarà les festes amb música i a dos quarts de nou començarà la cloenda musical de les festes, seguit d’una remullada a les deu de la nit.