Les festes dels 175 anys de Sant Roc arriben al seu últim dia

Publicat divendres 16 de Agost de 2019 12:10
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

Un tret de canó i el so de les gralles han iniciat a les vuit del matí unes festes de Sant Roc que arriben al seu punt més àlgid. Milers de persones han gaudit d’aquests dies d’activitats i revetlles que celebren els 175 anys dels barris.

Unes festes que aquest divendres fan els actes més tradicionals. Veïns i amics del barri juntament amb el seguici de les festes s’han dirigit aquest matí cap a l’església de Sant Francesc amb l’anada a l’ofici. El canó, el Drac de Sant Roc Petit, els Gegants Vells Petits i del Cós del Bou entre d’altres han desfilat per la plaça de la Font i els carrers Salines i Rere Sant Domènec per acabar el recorregut a la Rambla Vella. No han faltat tampoc les autoritats, l’alcalde Pau Ricomà encarregat de portar la bandera de Sant Roc i una representació de les pubilles del barri que han portat la bandera de la Mare de Déu. Finalment les imatges de Sant Roc i Mare de Déu també han sigut presents.

Un seguici en el qual també han participat els més petits del barri a càrrec dels nous Gegants Vells Petits, així han explicat la seva experiència a Tarragona Ràdio

Festes de Sant Roc que arriben avui a la seva fi, però que també és el dia més important, així ho ha explicat a Tarragona Ràdio el portant del canó de Sant Roc, Joan Carles Petit.

A la tarda la festa continua pels més petits i a mitjanit traca, correfoc i un espectacle piromusical faran de cloenda. Com a punt final, Revetlla Popular a càrrec de Cris&Petes i la Xaranga Tocabemolls, que donaran per finalitzada les celebracions dels 175 anys de les festes de Sant Roc.