Les instal·lacions esportives de Tarragona finalitzaran l'activitat a les 20:30 hores i tancaran a les 21

Publicat dilluns 26 de Octubre de 2020 17:32
  • Tarragona Ràdio

Amb la implantació del toc de queda i totes les mesures que aquest fet comporta, les instal·lacions esportives de Tarragona finalitzaran l’activitat a les 20.30 hores i el tancament serà a les 21. Les instal·lacions de Riuclar i Sant Salvador avançaran mitja hora el seu horari de tancament; les del Serrallo, Camp Clar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau tancaran una hora abans i el tenis de Sant Salvador ho farà una hora i mitja abans. Pel que fa a les activitats, a causa del canvi d’horari s'han hagut d’anular quatre activitats a les instal·lacions del Serrallo: aquàtic hit, aquagym, zumba i crossfit. Les altres activitats afectades s’han pogut reorganitzar ajustant l’horari o l’espai.

María José López, consellera d’Esports ha destacat que s’han "adaptat els horaris de les instal·lacions esportives" i que han "aconseguit que només quatre activitats es vegin afectades". Pel que fa a l’aplicació de les mesures als clubs d’esport amateur, saben que "és un esforç important", però afirma que des del Consistori estaran "al seu costat".

El tancament dels pavellons i els camps de futbol a les 9 del vespre també afectarà als clubs amateurs de la ciutat. S’ha de tenir en compte que aquesta mesura reduirà en un 38% l’horari dels pavellons i un 20% els camps de futbol.

Des de la conselleria d’Esports i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona s’està treballant des d’ahir per tal de fer arribar aquestes noves mesures a través de correu electrònic, trucades, xarxes socials o la missatgeria instantània de l’app.