Les obres de la futura Escola Arrabassada comencen formalment

Publicat dimarts 15 de Maig de 2018 12:30
  • Tere Ortega

Les obres de la nova Escola Arrabassada han començat formalment aquest dimarts amb la signatura de l'acte de replanteig. Hi han pres part responsables de l'ajuntament i de la Generalitat, la direcció dels treballs i l'empresa adjudicatària. Ha estat una cita protocol.lària prèvia a l'entrada de les màquines al solar on s'ha de construir el futur centre educatiu, al carrer de Mercè Rodoreda. La data màxima de finalització de la construcció és el 14 de març de 2020. Seran 22 mesos de construcció a partir de dilluns quan ja es tancarà el perímetre on ha d'anar la futura escola i entraran les màquines al solar.

Es reservarà un espai al costat per poder aixecar un Institut que doni resposta a les necessitats d'un barri en creixement de cara a un futur no massa llunyà.

El conseller municipal d'Ensenyament, Francesc Roca, ha explicat a Tarragona Ràdio que aquest dimarts s'ha donat el tret de sortida a la construcció d'unes instal.lacions llargament reivindicades per les pares i mares de l'escola. Precisament Roca s'ha referit a la corresponsabilitat de les administracions implicades per superar els entrebancs que s'han succeit en la darrera dècada. El pressupost és de més de 4 milions 534 mil euros que aporta la Generalitat.

El nou centre ocuparà una superfície que supera els 3.690 metres quadrats.