Escolta la conseller de la Presidència, Neus Munté
Autor: ACN

Autor: ACN

Les obres del Palau d’Esports de Campclar es troben a un 25% de la seva execució

Publicat dimecres 21 de Setembre de 2016 13:18
  • Laura Casas
  • Tarragona 2017


Escolta Josep Fèlix Ballesteros

Les obres del Palau d’Esports de Campclar es troben a un 25% de la seva execució. Se segueix el calendari previst, també pel que fa al conjunt de l’Anella Mediterrània, i s’arribarà a temps per fer el test de les instal·lacions previ a la celebració dels Jocs. Ho ha anunciat l’alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros.

Aquest dimecres ha visitat els treballs al barri de Ponent acompanyat per la consellera de Presidència i portaveu del Govern català, Neus Munté. Prèviament s’ha desplaçat al Palau Municipal, on ha signat al llibre d’honor.

La consellera ha destacat la bona sintonia entre l’administració catalana i la local i que permet tirar endavant diferents equipaments que acolliran competicions esportives durant el certamen del 2017. La Generalitat, en concret, assumeix el finançament del Palau d’Esports, amb capacitat per a 5.000 espectadors, unes instal·lacions que costaran de l’ordre de 15 milions d’euros.

Munté ha destacat el suport institucional i econòmic del Govern a Tarragona 2017 i ha lamentat l’incompliment de l’Estat. Reclama que faci efectiu els compromisos contrets.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha reiterat que les obres de l’Anella Mediterrània segueixen el seu curs i que s’arribarà a temps per poder fer les proves prèvies a la celebració dels Jocs.

El Palau d’Esports és un dels equipaments emblema de l’Anella Mediterrània. Acollirà les competicions d’handbol.