Les obres d'urbanització de la Plaça Corsini ja estan en marxa

Publicat dijous 10 de Agost de 2017 10:44
  • Tarragona Ràdio

Les obres d’urbanització de la Plaça Corsini ja estan en marxa. Els operaris de l’empresa Cobra han tancat l’espai i ja hi treballen. L’actuació arriba després que la setmana passada s’hi fessin les proves d’estanquitat per comprovar que no hi ha filtracions d’aigua al subsòl que puguin afectar el Mercat Central o el pàrquing soterrat. El projecte d’urbanització de la plaça comprèn l’arranjament del paviment i la col·locació de diferents elements de mobiliari urbà. En aquest sentit, es recuperarà el fanal històric amb banc circular i s’instal·larà una font, tres bancs i sis testos amb arbrat.

La consellera de Comerç i presidenta d’ESPIMSA, Elvira Ferrando, celebra l’inici de les actuacions. Diu que s’està a la recta final i que aviat la plaça tornarà a ser un indret dinàmic i epicentre de la ciutat.

A finals de maig, Foment va adjudicar a l’empresa Cobra Instalacions y Servicios S.A les obres d’urbanització de la Plaça Corsini, per un valor de 330 mil euros, IVA inclòs. Quan la plaça estigui arranjada es produirà el retorn dels marxants, actualment a la Rambla, i s’hi organitzaran fires i activitats lúdico-festives.