'Les quatre vides de l'oncle Antoine' es presenta com a guanyadora del 27è Pin i Soler

Publicat dilluns 06 de Novembre de 2017 09:03
  • Tarragona Ràdio
  • Joan López Soler

'Les quatre vides de l'oncle Antoine' es presenta aquest dilluns com a guanyadora del XXVII Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler. L'acte es farà al vestíbul del Teatre Tarragona a partir de les 7 de la tarda. Es tracta d'un dels reconeixements més destacats en el marc literari tarragoní.

La cita s'ha ajornat en dues ocasions, el 14 de setembre, per motius d'agenda, i el 3 d'octubre, a causa de l'aturada general de país.

Amb l'obtenció d'aquest reconeixement l'autor del llibre i responsable de cultura del setmanari 'El Temps', Xavier Aliaga, ha pogut fer-ne l'edició que surt a la llum amb el suport d'Angle Editorial. En declaracions a l'espai Lletres de Tarragona Ràdio, Aliaga destaca que Les quatre vides de l'oncle Antoine és un reportatge periodístic novel·lat a partir de la reconstrucció de la vida del seu oncle.

Des del 2011 Aliaga ha fet una intensa recerca sobre la trajectòria el seu tiet.

En la presentació del llibre, a banda de l’autor, hi intervindran l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, l'escriptor Carles Rabassa, l'editora Rosa Rey i el president del Gremi de Llibreters Pitu Rovira. Durant l’acte se sortejaran alguns exemplars del llibre i al final es farà un brindis.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona són convocats per l’Ajuntament, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.