Les relíquies egípcies del British Museum arriben a Tarragona

Publicat dimarts 11 de Febrer de 2020 13:19
  • Laura Tarsà

Les reliquies egípcies del British Museum arriben a Tarragona de la mà de CaixaForum. En l'exposició conjunta de 'La Caixa' i el museu britànic, es mostrarà al públic les imatges i els objectes de la realitat de l'antic Egipte que s'han conservat fins als nostres temps.
'Faraó, Rei d'Egipte' convida al visitant a descobrir l'antiga civilització mitjançant tallers, conferències i la pròpia exhibició.

La directora del CaixaForum Tarragona, Glòria Olivé, explica l'oportunitat única que representa aquesta exposició que ara aterra a Tarragona.

Aquesta és la primera mostra organitzada conjuntament entre 'La Caixa' i el British Museum que arriba a la ciutat, després d'haver passat per Barcelona, Madrid, Girona i Sevilla. Són 140 peces inèdites que ensenyen el simbolisme i l'ideari de la monarquia egípcia. Sobretot, en destaquen els treballs d'orfebreria, així com les estàtues monumentals i els relleus de temples del poder de l'antiga civilització egípcia.

Hi haurà activitats per tota la família i tots els graus escolars. L'entrada a l'exposició és lliure i es podrà visitar des d'aquest dimarts fins al 2 d'agost.