Les tres federacions veïnals de Tarragona donen mig miler de mascaretes reutilitzables

Publicat dilluns 30 de Març de 2020 10:43
  • Tarragona Ràdio

Les federacions d'Associacions de Veïns de Tarragona, Segle XXI i Veïns de Llevant han aprofitat el material necessari del qual ja disposaven per confeccionar les
mascaretes davant el problema d'abastiment dels diversos col·lectius de risc o treballadors de sectors essencials com l'assistència sanitària i social o l'alimentació, Un grup de persones voluntàries de diversos barris de la ciutat han cosit les 500 mascaretes que ja s'estan distribuint entre residències de gent gran, llars de jubilats, farmàcies, comerços o el Mercat del Camp, entre altres punts.
Una de les característiques d'aquestes màscares és que es poden reutilitzar, ja que estan confeccionades amb un material que es pot rentar.
El president de la FAVT, Alfonso López, ho ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio.

Alfonso López assegura que els veïns viuen la situació de confinament amb preocupació. El president de la FAVT demana transparència a les administracions a l'hora de traslladar les dades a la ciutadania.

El grup de veïns voluntaris també ha elaborat unes pantalles amb portafolis que es poden utilitzar com a mascaretes domèstiques.