Les vacunes i la fiabilitat i rapidesa dels tests de coronavirus, les esperances del sector dels creuers

Publicat dijous 28 de Gener de 2021 11:49
  • Port
  • creuers
  • Andrés Tejedera
  • coronavirus
  • Tarragona

Es confia que a l’estiu, les navilieres tornin a l’activitat. Des de l’esclat de la crisi del coronavirus, el sector es troba totalment aturat.

Les companyies volen assegurar-se que els tests són fiables, un fet que garantiria que el passatge pugui viatjar als creuers de manera segura. Les proves es podrien fer mentre realitzen el check-in d’embarcament i permetria o no l’accés al vaixell.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el president del Port, Josep Maria Cruset, ha explicat que és clau que les proves siguin el màxim fiable possible per refermar la seguretat del passatge i de les ciutats que reben els turistes.

El Port de Tarragona treballa per tenir-ho tot a punt. Cruset ha manifestat que volen tenir la feina feta per quan es reprengui l’activitat per no haver de retardar més l’arribada dels creuers.

L’any 2019, el port va incrementar un 30 per cent el nombre de creuers que van arribar a la ciutat. En total van ser 127.000 passatgers els que van desembarcar a Tarragona. Durant els mesos de juny i setembre es va registrar el nombre més gran de moviments. Enguany, només s’espera que es pugui reprendre l’activitat dels creuers, sempre que la situació sanitària ho permeti.