'Les variacions Bildelberg' tornen a la Trono aquest divendres

Publicat dijous 23 de Maig de 2019 10:55
  • Sala Trono
  • Andrés Tejedera
  • Iris Martin
  • Tarragona

La Sala Trono reprèn les funcions de «Les variacions Bildelberg» aquest divendres. L’estrena va ser el 10 de maig però les altres sessions es van suspendre per la mort del periodista Xavi Zaragoza, que va ser cap de premsa de la Sala. L’obra està dirigida per Joan Maria Segura i protagonitzada per Albert Mora, Alexandra Palomo i Oriol Grau. Es prorroguen una setmana més, el 8 i 9 de juny.

L’obra es va estrenar fa 8 anys i ara torna a repetir la fórmula, però com el seu nom indica, amb variacions. La producció tracta i reivindica temes d’interès universal amb un caràcter divertit. El Brèxit, Trump, l’eutanàsia, o la corrupció política són el fil conductor que construeix l’obra i que configura aquest espectacle de cabaret polític i social. Ho explica el seu director, Joan Maria Segura.

Les funcions tindran lloc aquest divendres a partir de dos quarts de nou del vespre. Dissabte comptarà amb doble sessió a dos quarts de set i a dos quarts de nou de la tarda, i diumenge baixaran els telons a dos quarts de set de la tarda.

L’entrada normal té un cost de 16 euros.