L'Estat planteja que els establiments de turisme i oci retrocedeixin la seva primera línia a les platges

Publicat dilluns 24 de Febrer de 2020 12:28
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

L’Estat planteja que els càmpings, restaurants i altres instal·lacions turístiques i d’oci que hi ha a les platges modifiquin la seva primera línia de costa per evitar problemes, ara que els temporals sovintegen.

La borrasca Gloria va causar danys en moltes platges tarragonines com ara la Llarga.

El subdelegat del Govern Central a Tarragona, Joan Sabaté, diu que s’hauria d’analitzar l’opció que alguns establiments retrocedeixin la seva línia costanera.

Explica que els responsables dels càmpings, per exemple, haurien d’arribar a acords amb la Direcció General de la Costa per variar la ubicació i preparar-se d’aquesta manera per nous temporals que es mengen les platges.

Sabaté ha destacat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, que alguns responsables d’aquestes instal·lacions ho veuen amb bons ulls després d’un primer contacte mantingut amb el Servei de Costes. Joan Sabaté ha confirmat que per Setmana Santa estaran enllestides les intervencions d'emergència que s'han iniciat per rehabilitar els espais malmesos per la borrasca del gener passat.

Recorda que el Consell de Ministres ha aprovat una partida de 3 milions i mig d'euros que aniran a parar a la demarcació de Tarragona.