L’Estiu Tarragonajove arriba amb un gran nombre de novetats

Publicat dimarts 14 de Maig de 2019 13:08
  • Estiu Jove
  • Iris Martin

El cicle l'Estiu Tarragonajove, que comença el 28 de juny i clourà el 28 de setembre, ofereix enguany 65 activitats i 2.000 places per a persones entre els 12 i els 35 anys. El 70% de les propostes són novetats respecte anys anteriors.

Aquests tres mesos d’activitats majoritàriament gratuïtes, es complementen amb les 40 representacions i les dues exposicions del Festival Sota la Palmera. En total, seran 107 activitats les proposades per aquest estiu.

Hi ha opcions tant variades com la cuina, la comunicació, l’astronomia, el teatre, el circ, la màgia... i en espais molt variats, com l’Espai Kesse, el Centre Cívic, les platges, els barris, el centre de la ciutat, o l’espai Jove La Palmera. L’objectiu d’aquesta edició és que tothom pugui trobar el seu lloc. Ivana Martínez, consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Algunes de les activitats que conformen aquesta trenta-cinquena edició són l’observació astronòmica, amb motiu dels 50 anys de l’arribada de l’home a la lluna, i una sèrie d'enigmes nocturns que se centraran en la commemoració del 500 aniversari de la mort de Leonardo da Vinci.

Les inscripcions es poden fer a través del web tarragonajove.org a partir del 4 de juny, i presencialment a l’Oficina Jove del Tarragonès i a l’Espai Jove Kesse.