L'exjugador de CBT i Valls, Jordi Canals valora el treball amb la base de Berni Álvarez

Publicat dimecres 13 de Març de 2019 11:46
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Amb 101 partit com a jugador del CBT en tres temporades, Jordi Canals viurà un derbi especial dissabte al Joan Abellart en en duel entre els locals i el conjunt del Serrallo a la LLIGA EBA.

Especial perquè a les files cebetistes hi juga Guillem Fabregas,el fill de la seva germana Carme.

En la seva llarga trajectòria en el bàsquet, Canals sap que un enfrontament entre CBT i Valls és diferent als altres partits de rivalitat que s'han donat a la demarcació i que és viu d'una forma molt especial. Ell n'ha viscut uns quants amb les dues samarretes i diu de forma rotunda que el partit entre els de la nostra ciutat i els del Camp és el derbi dels derbis.

Sap que cada partit és un món i que el CBT es trobarà a un rival molt diferent al de la 1era volta. Al Serrallo, els de Berni Álvarez van passar per sobre dels de l'Alt Camp.

Creu Jordi Canals que en enfrontaments d' aquest tipus poc importa la situació a la taula.

Jordi Canals que va coincidir amb Berni a les pistes ha valorat la feina del que va ser el seu company en l' etapa que està vivint a les banquetes.

La destaca pel treball amb els joves. Diu que està fent una bona campanya i que la classificació així ho reflexa.

Avui els tècnics de tots dos equips es veuran les cares al pavelló vallenc , previ a l’ enfrontament d’ aquest dissabte a les 18h de la tarda.